Snídaně s hudbou v Kontíku

SNÍDANĚ S HUDBOU OPĚT V "KONTÍKU"!
V kavárně hotelu Continental se stylově snídalo už v době první republiky, a i dnes zve na výborné snídaně, které se podávají formou švédských stolů, sezónní nápojové speciality, ale i program, který vše skvěle doplňuje. A na co zve „Kontík“ v květnu? Je to zejména skvělá káva, která je pečlivě připravovaná a servírovaná tak, jako tomu bývalo ve třicátých letech minulého století. Milovníci chutí si také přijdou na své v podobě alkoholických i nealkoholických teplých i studených nápojů. Vyhlášené snídaně se ve všední den podávají od osmi do desíti, o víkendu od osmi do půl jedenácté, takže i ti, kteří si déle pospí, budou jistě spokojení. Je libo trochu nonšalance? Dejte si k snídani skleničku sektu, oblíbenou Mimózu nebo jiný výborný drink z rukou našich skvělých barmanů. Aktuálně připravujeme i další program, který učritě potěší. Těšit se můžete i na „snídaně s hudbou“, při nichž živá hra na piano dokonale dokreslí nezaměnitelnou atmosféru.Více informací a rezervace na telefonním čísle: 702 126 554.

Další tématické články

Dámský víkend v hotelu Continental: Květiny a líčení (nejen) ve stylu první republiky

V sobotu 9. března 2024 se hotelem Continental v Plzni rozezní hudba, rozvoní se květiny i líčidla. Přijďte si užít svůj den do jedinečného prvorepublikového prostoru protkaného románovým příběhem hoteliérky Eugenie anebo si přijeďte odpočinout rovnou na celý víkend .

Číst více

Workshop: Čerstvé řezané květiny na vánočním stole

Srdečně Vás společně s květinářsvím Fišer zveme na květinový workshop s názvem Čerstvé řezané květiny na vánočním stole. 

Číst více

Svatomartinská vína

I do "Kontíku" zavítal svatý Martin a dovezl mladá svatomartinská vína až z Habánských sklepů!

Číst více
Zbrojnická 312/8, 301 00, Plzeň
+420 377 235 292
© U nás Plzeň chutná, 2014
Design Beneš & Michl