Workshop: Čerstvé řezané květiny na vánočním stole

Těšit se můžete na skvělý začátek dne v podobě bufetové snídaně v hotelové restauraci, kde na vás bude čekat welcome drink. Do adventní nálady Vás pak jistě dostane živá hudba na piano laděná do vánočních známých melodií. Od 10.00 h se pak v Modrém salonku rozpoutá to pravé květinové dobrodružství! Pod vedením paní Heleny. Ottové z květinářství Fišer se seznámíte s trendy pro rok 2023, vytvoříte si vlastní květinovou dekoraci, naučíte se pracovat s floristickým materiálem a mnoho dalšího. Skvělá předvánoční atmosféra, vámi vytvořená jedinečná dekorace do vašeho domova,... už se těšíte? My velice, tak přijďte a užijte si to s námi!

Kdy? 09.12.2023

Kde? Hotel Continental na adrese Zbrojnická 312/8 v centru Plzně

Od kolika? je to na vás, snídaně bude prostřena od 08.00 h, workshop bude zahájen v 10.00 h

Cena vstupenky je 850,-. Rezervace není možná a místa jsou omezená, tak neváhejte. K prodeji od soboty 11.11.2023.

Více informací na tel.: +420 702 126 554, či e-mailu marketa.matyasova@hotelcontinental.cz.

Těšíme se na Vás!

Další tématické články

Snídaně v Plzni v prvorepublikovém stylu: Výborná káva, hudba a románový příběh

Jakmile vejdete do kavárny hotelu Continental, vstoupíte do první republiky. Působivým interiérem zní klavír, voní tu káva a se snídaní se můžete posadit přímo pod portrét femme fatale – Eugenie Ledecké, které hotel patřil ve třicátých a čtyřicátých letech .

Číst více

Dámský víkend v hotelu Continental: Květiny a líčení (nejen) ve stylu první republiky

V sobotu 9. března 2024 se hotelem Continental v Plzni rozezní hudba, rozvoní se květiny i líčidla. Přijďte si užít svůj den do jedinečného prvorepublikového prostoru protkaného románovým příběhem hoteliérky Eugenie anebo si přijeďte odpočinout rovnou na celý víkend .

Číst více

Příchod nového roku v Oldies Music Continental Clubu

Chcete příchod nového roku oslavit tancem, hudbou a výbornými drinky ve společnosti přátel? Neváhejte a přečtěte si více...

Číst více
Zbrojnická 312/8, 301 00, Plzeň
+420 377 235 292
© U nás Plzeň chutná, 2014
Design Beneš & Michl